Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Ryžové rezance s tofu

Ryžové rezance s tofu

16 min 6 min Jednoduché 4 porcie

Pozvite k sebe domov kúsoček Ázie. Ryžové rezance s údeným tofu vaše chuťové bunky dokonale naladia na východnú nôtu, ktorú podčiarkuje zálievka s jablčným octom. Bonus – sú hotové neuveriteľne rýchlo.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

357 kcal 18g bielkovín 12g tukov 43g sacharidov

Suroviny

ryzove-rezance, citron, med, umeocot, olivovy-olej, tofu, mrkva, hrasok, koriander, chilli, sol

Postup prípravy

Ryžové rezance uvarte v osolenej vriacej vode podľa návodu na obale, trvá to cca 6 minút.

Pripravte zálievku.

V miske zmiešajte šťavu z citróna, citrónovú kôru, med, umeocot, olivový olej a štipku soli.

Tofu nakrájajte na kocky. Mrkvu nastrúhajte.

Všetko vložte do misky, premiešajte so zálievkou a strukmi hrášku. Posypte nahrubo nasekaným koriandrom a čili a podávajte s ryžovými rezancami.