Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

❗Doteraz sme sa volali Jeme zdravo, teraz sme Mandimu.

Meníme názov aj vzhľad, no v jadre zostávame rovnakí, ako nás poznáte. Stále pre vás tvoríme vysoko kvalitné výživové doplnky bez zbytočnej chémie.

Viac o Mandimu

Ryžové rezance s kuracím mäsom

Ryžové rezance s kuracím mäsom

35 min 20 min Jednoduché 4 porcie

Máte radi ryžové rezance z take-away? Skúste si ich tentoraz pripraviť sami podľa nášho jednoduchého receptu, veríme, že nebudete ľutovať. Dobrú chuť!

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

561 kcal 26g bielkovín 10g tukov 88g sacharidov

Suroviny

ryzove-rezance, kuracie-maso, sojova-omacka, cervena-paprika, mrkva, fazulove-struky, cili-papricka, slnecnicovy-olej, koriander, sezamove-semienka

Postup prípravy

Ryžové rezance uvarte podľa návodu. Potom ich sceďte, prepláchnite studenou vodou a nechajte odkvapkať.

Kuracie prsia nakrájajte na rezance a v miske ich premiešajte s polovicou sójovej omáčky.

Papriku, mrkvu a fazuľu nakrájajte na rezance, čili papričku na kolieska.

Vo woku alebo v panvici s hrubým dnom rozohrejte olej. Najprv na strednom stupni orestujte kuracie mäso dozlatista, potom pridajte zeleninu a restujte ďalších 5 minút, kým zelenina nezmäkne.

Do zmesi primiešajte uvarené ryžové rezance, všetko zalejte zvyškom sójovej omáčky a krátko prehrejte.

Na záver zmes posypte nasekaným koriandrom, sezamom a čili papričkou.