
Obedy a večere
Paradajková omáčka – recept
Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus
Pridať k obľúbeným525 kcal 39 g bielkovín 17 g tukov 52 g sacharidov
Suroviny
Olivový olej, Mrkva, Zeler, Petržlenová vňať, Hovädzie, Cibuľa, Paradajky, Bobkový list, Nové korenie, Škorica, Trstinový cukor, Voda, Celozrnné cestoviny, Maslo, Soľ, Čierne korenie
- 2 lyžice olivového oleja
- 100 g mrkvy (nakrájať na kocky)
- 100 g buľvového zeleru (nakrájať na kocky)
- 100 g petržlenu (nakrájať na kocky)
- 550 g hovädzieho zadného
- 200 g biele cibule (nakrájať najemno)
- 30 g paradajkového pretlaku
- 2 g bobkového listu
- 5× guľôčky nového korenia
- 1× celá škorica
- 2 lyžice trstinového cukru
- 400 g lúpaných nakrájaných paradajek z konzervy
- 2.95 l vody
- 200 g celozrnných cestovín (typu kolienka)
- 13 g masla
- soľ
- čierne korenie