Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Brusnicový koláč

Brusnicový koláč

310 min 50 min Zložité 10 porcie

Doprajte si dnes dávku minerálov a vitamínov A, B, C, a to v tej najpríjemnejšej forme. Upečte si náš brusnicový koláč – nielenže krásne vyzerá, ale postará sa aj o vaše zdravie.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

383 kcal 9g bielkovín 26g tukov 26g sacharidov

Suroviny

kokosovy-olej, tvaroh, mandlove-mlieko, ovsene-vlocky, celozrnna-muka

Postup prípravy

Všetky ingrediencie na krustu zmiešajte a vytvorte cesto.

Cesto zabaľte do potravinovej fólie a dajte na 2 hodiny vychladiť do chladničky.

Rúru vyhrejte na 190 °C.

Vychladnuté cesto vyvaľkajte na pomúčenej doske a preložte do koláčovej formy vyloženej papierom na pečenie.

Všetky ingrediencie na náplň zmiešajte.

Náplň rovnomerne rozotrite na cesto.

Pečte pri teplote 45 – 50 minút 190 °C.

Koláč nechajte vychladnúť a pred podávaním ho dajte ešte aspoň na 2 hodiny do chladničky.