Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Batátové čipsy

Zdravé maškrtenie

Batátové čipsy

35 min 35 min 25 min 25 min Jednoduché Jednoduché 4 porcie 4 porcie

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

Pridať k obľúbeným

171 kcal 2 g bielkovín 7 g tukov 25 g sacharidov

Suroviny

Batát, Olivový olej, Rozmarín, Soľ, Čierne korenie

Postup prípravy

Rúru predhrejeme na 160 °C. Bataty očistíme a nakrájame na hranolčeky či tenké plátky a dáme do misy.

Batatové hranolčeky zmiešame v mise s olivovým olejom, rozmarínom, soľou a čiernym korením.

Rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie.

Pečieme 20 – 25 minút pri teplote 150 – 160 °C.