Rúru vyhrejte na 190 – 200 °C.
V miske zmiešajte vločky, soľ, kokosový olej, med a vodu. Cesto prepracujte rukami a pripravte si tortovú formu s priemerom 20 – 25 cm.
Formu vytrite kokosovým olejom a pripravené cesto do nej nasypte. Rukami cesto rovnomerne utlačte na dne formy. Ak máte formu s menším priemerom, potom aj čiastočne roztiahnite až na jej okraje.
Vložte do vyhriatej rúry a pečte 15 – 20 minút pri teplote 190 – 200 °C . Korpus nechajte vychladnúť.
Arašidové maslo chvíľku rozohrejte nad vodným kúpeľom alebo v mikrovlnke.
Keď sa maslo trocha rozpustí, pomocou lyžičky ním potrite vychladnutý korpus. Lyžičkou maslo pomaly rozotierajte a snažte sa, aby bolo po celom povrchu. Vrstva nemusí byť úplne perfektná, s maslom sa pracuje pomerne ťažko.
Banány nakrájajte na kolieska a ukladajte od stredu koláče na arašidové maslo.
Nakoniec na banány navrstvite tvaroh zmiešaný s medom a koláč dajte vychladiť aspoň na 2 hodiny do chladničky.