Rúru vyhrejte na 180 °C. Pripravte si plech a vysteľte ho papierom na pečenie.
V miske zmiešajte arašidové maslo, pretlačený cesnak, mletú rascu, mletú papriku, vajcia a soľ.
Obidva kuracie rezne pozdĺžne rozrežte napoly, vzniknuté tenké plátky obaľte v arašidovej zmesi a položte na plech vystlaný papierom na pečenie. Plech vložte do rúry vyhriatej na 170 – 180 °C a pečte 25 – 35 minút.
Medzitým si pripravte zemiakovú kašu. V hrnci priveďte do varu vodu; medzitým si ošúpte zemiaky a nakrájajte ich na menšie kocky. Keď voda v hrnci začne vrieť, osoľte ju, vložte do nej nakrájané zemiaky a varte ich na miernom stupni domäkka (potrvá to 12 – 15 minút).
Kým sa zemiaky dovaria, v menšom hrnci ohrejte 150 ml mlieka. Uvarené zemiaky sceďte a za postupného prilievania teplého mlieka ich roztlačte alebo vyšľahajte elektrickým šľahačom na jemnú konzistenciu.
Hotovú kašu podľa chuti dosoľte a podávajte k upečeným rezňom.