Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Arašidové kuracie rezne so šalátom

Obedy a večere

Arašidové kuracie rezne so šalátom

55 min 55 min 35 min 35 min Jednoduché Jednoduché 2 porcie 2 porcie

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

Pridať k obľúbeným

490 kcal 48 g bielkovín 21 g tukov 29 g sacharidov

Suroviny

Kuracie mäso, Arašidové máslo, Cesnak, Rasca, Údená paprika, Vajce, Soľ, Červená repa, Ľadový šalát, Šalátové listy, Citrón, Med, Sójová omáčka

Postup prípravy

Rúru vyhrejte na 180 °C.

V miske zmiešajte arašidové maslo, roztlačený cesnak, korenie, vajce a soľ.

Obidva kuracie rezne obaľte v zmesi a preložte na plech vyložený papierom na pečenie.

Pečte 25 – 35 minút pri teplote 180 °C.

Kým sa rezne upečú, pripravte si šalát. Cviklu pozdĺžne rozkrájajte na štvrtky, šalát natrhajte na väčšie kusy a rozdeľte ich na dva servírovacie taniere.

Zálievku si pripravte tak, že vyšľaháte citrónovú šťavu, nastrúhanú citrónovú kôru, med a sójovú omáčku. Cviklu aj šalát zálievkou rovnomerne pokvapkajte.

Rezne vyberte z rúry, skontrolujte, či sú dostatočne prepečené, rozdeľte na oba taniere a podávajte.