Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Ryžové rezance s kuracím mäsom

Obedy a večere

Ryžové rezance s kuracím mäsom

35 min 35 min 20 min 20 min Jednoduché Jednoduché 4 porcie 4 porcie

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

Pridať k obľúbeným

561 kcal 26 g bielkovín 10 g tukov 88 g sacharidov

Suroviny

Ryžové rezance, Kuracie mäso, Sójová omáčka, Červená paprika, Mrkva, Fazuľové struky, čili paprička, Slnečnicový olej, Koriander, Sezamové semienka

Postup prípravy

Ryžové rezance uvarte podľa návodu. Potom ich sceďte, prepláchnite studenou vodou a nechajte odkvapkať.

Kuracie prsia nakrájajte na rezance a v miske ich premiešajte s polovicou sójovej omáčky.

Papriku, mrkvu a fazuľu nakrájajte na rezance, čili papričku na kolieska.

Vo woku alebo v panvici s hrubým dnom rozohrejte olej. Najprv na strednom stupni orestujte kuracie mäso dozlatista, potom pridajte zeleninu a restujte ďalších 5 minút, kým zelenina nezmäkne.

Do zmesi primiešajte uvarené ryžové rezance, všetko zalejte zvyškom sójovej omáčky a krátko prehrejte.

Na záver zmes posypte nasekaným koriandrom, sezamom a čili papričkou.