Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

❗Doteraz sme sa volali Jeme zdravo, teraz sme Mandimu.

Meníme názov aj vzhľad, no v jadre zostávame rovnakí, ako nás poznáte. Stále pre vás tvoríme vysoko kvalitné výživové doplnky bez zbytočnej chémie.

Viac o Mandimu

Zemiaková polievka s kelom

Zemiaková polievka s kelom

35 min 25 min Jednoduché 2 porcie

Zemiaková polievka = tá najlepšia polievka na zahriatie.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

654 kcal 21g bielkovín 25g tukov 85g sacharidov

Suroviny

zemiak, mrkva, cibula, cesnak, kapusta, slnecnicovy-olej, spaldova-muka, zeleninovy-vyvar, hriby, majoranka, rasca, sol, cierne-korenie

Postup prípravy

Zemiaky, mrkvu, cibuľu a cesnak očistíme a nakrájajte na malé kocky. Kel nakrájajte na rezance.

V hrnci rozohrejte olej a na strednom stupni orestujte cibuľu s cesnakom. Primiešajte zemiaky, poprášte múkou a krátko orestujte. Potom zalejte vývarom.

Do polievky pridajte mrkvu, kel, huby, majorán, drvenú rascu, soľ a korenie.

Varte na miernom stupni 20 minút, kým zelenina nezmäkne.

TIP

Polievku ozdobte čerstvým majoránom a podávajte s celozrnným chlebom.