Radi robíte tradičné jedlá inak? Čo by ste povedali na tatársky biftek bez mäsa? Vyskúšajte náš recept na zeleninový tatarák, ktorý je plný domácich aj exotických ingrediencií. Objavte kúzlo kombinácie mandlí, parmezánu, sójovej omáčky a hrubozrnnej horčice.

Zeleninový tatársky biftek
25 min
0 min
Jednoduché
2 porcie
Recept
Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus
420 kcal
17g bielkovín
32g tukov
13g sacharidov
Suroviny
- 1× mrkva (90 g)
- ¼× zeler buľva (90 g)
- 50 g mletých lúpaných mandlí
- 50 g parmezánu (nastrúhať na jemno)
- 1 strúčik cesnaku (utrieť)
- 1 lyžička sójovej omáčky
- 1 lyžica hrubozrnnej horčice
- 1 lyžica slnečnicového oleja
- ¼× avokádo (40 g)
- 1× stredná paradajka (80 g)
- soľ
- čierne korenie