Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Zeleninová zmes so sójou a ryžovými rezancami

Zeleninová zmes so sójou a ryžovými rezancami

30 min 20 min Jednoduché 4 porcie

Ak máte radi ľahké, ale sýte jedlá, naša zeleninová zmes s ryžovými rezancami je presne pre vás. Jednoduchá príprava, žiadna laktóza, veľa zeleniny a jemná chuť. Skúste nakoniec ešte posypať výhonkami mungo.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

233 kcal 15g bielkovín 4g tukov 32g sacharidov

Suroviny

sojove-kocky, repkovy-olej, ryzove-rezance, jarna-cibulka, cibula-salotka, cesnak, cuketa, paradajky, tymian, voda, sol, cierne-korenie

Postup prípravy

Ryžové rezance a sójové kocky pripravte podľa návodu na obale.

Medzitým si na lyžici oleja orestujte najemno nasekanú jarnú cibuľku. Po 5 minútach pridajte roztlačený strúčik cesnaku. Restujte už len 2 minúty.

Potom pridajte na rezance nakrájanú cuketu a na malé kocky nakrájané paradajky.

Ochuťte a zalejte 100 ml vody. Duste cca 10 minút.

Hotovú zmes podávajte s ryžovými rezancami a sójovým mäsom.