Vegetariánske cestoviny nemusia byť len špagety s paradajkovou omáčkou. Dnes sa poobzerajte po údenom tofu, sójovej smotane a baby špenáte a rozohrajte pravú symfóniu chutí. Uvidíte, že vaši stravníci sa budú olizovať až za ušami.

Špagety s tofu omáčkou
25 min
15 min
Jednoduché
2 porcie
Recept
Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus
688 kcal
30g bielkovín
40g tukov
51g sacharidov
Suroviny
- 120 g celozrnných špagiet (v suchom stave)
- 2 lyžice repkového oleja
- 1× veľká žltá cibuľa (nakrájať najemno)
- 2 strúčiky cesnaku (nakrájať na plátky)
- 200 g údeného tofu (nastrúhať na jemno)
- 200 ml sójovej smotany (môžete nahradiť 12% smotanou na varenie)
- 1 lyžička sušeného medvedieho cesnaku
- 50 g čerstvého baby špenátu (možno použiť mrazený)
- soľ