Bez cvikly dlho nevydržíme, preto vám prinášame ďalší tip na jej využitie. Dnes zostaneme pri klasike, ktorá však nikdy neomrzí. Nakrájanú cviklu doplňte rukolou a syrom feta, ozdobte vlašskými orechmi a zrniečkami z granátového jablka, pokvapkajte olivovým olejom a balzamikom. Potom si už len vychutnávajte jedinečnú kombináciu chutí.

Šalát s cviklou, rukolou a syrom feta
10 min
0 min
Jednoduché
2 porcie
Recept
Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus
532 kcal
14g bielkovín
36g tukov
36g sacharidov
Suroviny
- 4 lyžice octu balsamico
- 2 lyžice olivového oleja
- 250 g predvarené cvikly
- 2 hrste rukoly
- 50 g syru feta (rozdrobiť)
- 50 g vlašškých orechov
- 1 hrsť zrniečok granátového jablka
- soľ
- čierne korenie