Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Rybacia nátierka

Rybacia nátierka

5 min 0 min Jednoduché 2 porcie

Niekedy nie je na varenie čas. Vtedy sa hodí mať po ruke super rýchly recept na rybaciu nátierku s tvarohom. Bude hotovú do piatich minút a pochutí si na nej celá rodina. Je ľahká, pekne sa rozotiera a limetka jej dodá nenapodobiteľnú vôňu i chuť.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

100 kcal 14g bielkovín 2g tukov 6g sacharidov

Suroviny

cibula-salotka, tvaroh, sardinky, limetka, horcica, tymian, cesnak, sol, cierne-korenie

Postup prípravy

Sardinky sceďte, vložte do misky a roztlačte vidličkou.

Do misky pridajte najemno nakrájanú šalotku, odtučnený tvaroh, limetkovú šťavu, dijonsku horčicu, sušený tymian, prelisovaný strúčik cesnaku, štipku soli a korenia a všetko dôkladne premiešajte.

Hotovú nátierku skladujte v chladničke a skonzumujte do 3 dní.

TIP

Nátierku posypte čerstvými bylinkami a podávajte s celozrnným pečivom a zeleninou.