Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Reďkovková nátierka

Reďkovková nátierka

5 min 0 min Jednoduché 1 kus

Receptov na nátierky nie je nikdy dosť. Preto vám prinášame túto reďkovkovú so syrom cottage. Pikantná chuť reďkovky príjemne pošteklí chuťové bunky a syr s jogurtom dodajú vytúženú jemnosť a štruktúru nátierky.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

313 kcal 15g bielkovín 18g tukov 22g sacharidov

Suroviny

redkovky, domaca-lucina, kopor, sol, cierne-korenie

Postup prípravy

Reďkovku nastrúhajte nahrubo, osoľte a dajte do misky. 5 minút nechajte postáť, potom zlejte všetku vodu, čo medzitým reďkovka pustila.

Pridajte lučinu a nadrobno nasekaný kôpor.

Všetko dôkladne premiešajte, osoľte a okoreňte. Pridajte citrónovú šťavu podľa chuti.

Pred podávaním nechajte odležať aspoň 20 minút v chladničke.