Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Puding s ricottou

Puding s ricottou

53 min 3 min Jednoduché 1 porcie

Ako z obyčajného pudingu urobiť lahodný dezert? Pridajte k nemu ricottou a vznikne vám vynikajúci pudingový dezert, ktorý si zamilujete pre jeho ľahkosť, nadýchanosť aj chuť.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

258 kcal 8g bielkovín 13g tukov 27g sacharidov

Suroviny

mandlove-mlieko, cokoladovy-puding-v-prasku, ricotta, med

Postup prípravy

Z mlieka odoberte asi 3 lyžice a zmiešajte ho s pudingom.

Zvyšné mlieko priveďte do varu.

Potom vlejte zmes s pudingovým práškom a varte do zhustnutia, potrvá to 2 – 3 minúty.

Hotový puding nechajte vychladnúť.

Vmiešajte ricottu a med.

Dajte aspoň na 15 minút do chladničky a vychladené podávajte.

Puding môžete podávať samostatne alebo s čerstvým ovocím.