Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Pohánková kaša s jablkom a škoricou

Pohánková kaša s jablkom a škoricou

15 min 10 min Jednoduché 1 porcie

Ach áno, zase sa nikomu nechce z postele? Máme pre vás zaručený recept, ako všetkých spachtošov dostať spod periny. Prichystajte im sladkú a voňavú pohánkovú kašu s jablkom a škoricou.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

390 kcal 14g bielkovín 6g tukov 70g sacharidov

Suroviny

sojove-mlieko, pohankova-krupica, med, karob, skorica, jablko

Postup prípravy

V hrnci priveďte mlieko k varu.

Prisypte pohánkovú krupicu a med. Zmes miešajte, až kým nezhustne, potom odstavte (trvá to cca 10 minút).

Potom do kaše primiešajte karob a škoricu a ozdobte plátkami jablka. Podávajte najlepšie teplé.