Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Pečený cícer s čili

Pečený cícer s čili

45 min 40 min Jednoduché 1 porcie

Jesenné a zimné obdobie je ako stvorené na cícer s čili. Pripravíte ho jednoducho v rúre a pikantné koreniny vás príjemne zahrejú. Zobkať ho môžete samotný pri sledovaní filmu či večere s priateľmi, alebo s ním ozvláštnite polievku, šalát či hlavné jedlo.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

240 kcal 10g bielkovín 9g tukov 30g sacharidov

Suroviny

cicer, olivovy-olej, chilli, sol, cierne-korenie

Postup prípravy

Rúru vyhrejeme na 180 °C.

Cícer zmiešame s olejom, soľou, korením a čili.

Rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme 40 – 50 minút pri teplote 170 – 180 °C.