Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Pečená omeleta so špenátom a ricottou

Pečená omeleta so špenátom a ricottou

18 min 8 min Jednoduché 1 porcie

Vajíčková omeleta na raňajky nielen cez víkend poteší vari každého. Aj z niekoľkých ingrediencií sa dá vykúzliť parádna dobrota. Skúste si omeletu tentoraz ozvláštniť trochou ricotty a špenátu, nebudete ľutovať.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

244 kcal 18g bielkovín 17g tukov 4g sacharidov

Suroviny

spenat, vajce, ricotta, tymian, sol

Postup prípravy

Všetky ingrediencie zmiešajte a prešľahajte metličkou.

Zmes preložte do nepriľnavej panvice.

Panvicu dajte do rúry a pečte cca 7 minút pri teplote 170 – 180 °C.