Máte radi plnenú zeleninu? Tak skúste našu plnenú papriku s tuniakom. Z ryže a tuniaka si za desať minút a bez varenia pripravíte naozaj výdatné jedlo, ktoré sa však hodí aj na horúce letné dni. Výborná je aj ako desiata či ľahká večera, doplniť ju môžete celozrnným pečivom.

Paprika plnená tuniakom
20 min
10 min
Jednoduché
2 kusy
Recept
Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus
226 kcal
21g bielkovín
4g tukov
26g sacharidov
Suroviny
- 80 g instantnej ryže (možno nahradiť akoukoľvek klasickou)
- 2× akákoľvek väčšia paprika
- 120 g tuniaka vo vlastnej šťave
- 1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate (nasekať nahrubo)
- 50 g čerstvého hrášku
- 40 g ricotty
- soľ