Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Nátierka z tofu a cvikly

Nátierka z tofu a cvikly

5 min 0 min Jednoduché 2 porcie

Len pár ingrediencií a štipka korenia. Nátierku z tofu a cvikly zvládne aj úplný kuchár začiatočník. Vyskúšajte netradičné spojenie výnimočných surovín, ktoré vám spestria deň.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

256 kcal 13g bielkovín 22g tukov 3g sacharidov

Suroviny

tofu, cervena-repa, citron, tvaroh, olivovy-olej, sol, cierne-korenie, cesnak, rozmarin

Postup prípravy

Všetky ingrediencie okrem rozmarínu rozmixujte v stolnom mixéri dohladka.

Nátierku vyberte pomocou špachtle z mixéra a premiestnite do servírovacej misky. Rozmarín rozmädlite v ruke, nasekajte nadrobno a primiešajte do nátierky.

Vychladenú nátierku podávajte s celozrnným pečivom alebo zeleninou.

Nátierku sme pred servírovaním ozdobili nasekanými lieskovými orieškami.