Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Nátierka z olomouckých syrečkov

Nátierka z olomouckých syrečkov

10 min 0 min Jednoduché 4 porcie

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

101 kcal 15g bielkovín 3g tukov 4g sacharidov

Suroviny

olomoucke-syrecky, tvaroh, jarna-cibulka, horcica, grecky-jogurt, tymian, sol, cierne-korenie

Postup prípravy

Do väčšej misky najemno postrúhajte syrečky, pridajte k nim tvaroh, vňať z jarnej cibuľky, dijonskú horčicu, grécky jogurt, tymian, soľ, čierne korenie a všetko dôkladne premiešajte.

Takto pripravenú nátierku môžete podávať.

Hotovú nátierku skladujte v uzatvárateľnej nádobe v chladničke a spotrebujte do 3 – 4 dní.

TIP

Nátierku podávajte s kváskovým pečivom.

Pred podávaním nátierku posypte najemno nakrájanou červenou cibuľou.