Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Nátierka z čiernych olív

Nátierka z čiernych olív

5 min 0 min Jednoduché 4 porcie

Vedeli ste, že olivy sú významným zdrojom minerálov, prírodnej vlákniny, antioxidantov a vitamínov A a E? Sú neodmysliteľnou súčasťou stredomorskej kuchyne, ale neurobíte chybu, ani keď ich pozvete do tej vašej, napríklad v podobe tapenády.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

60 kcal 1g bielkovín 7g tukov 0g sacharidov

Suroviny

cierne-olivy, kapary, citron, sol, cierne-korenie, cesnak

Postup prípravy

Všetky ingrediencie rozmixujte dohladka.

Hotovú nátierku podávajte s celozrnným pečivom alebo ako tapenádu k zelenine.