Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Kvinoa s tofu

Kvinoa s tofu

30 min 20 min Jednoduché 2 porcie

Hľadáte recept na ľahký vegetariánsky obed? Máme pre vás dobrú správu: práve ste ho našli.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

445 kcal 29g bielkovín 23g tukov 31g sacharidov

Suroviny

quinoa, kari, vajce, spenat, cherry-paradajky, olivovy-olej, tofu, cierne-korenie, sol

Postup prípravy

Kvinou uvarte v osolenej vode s karí podľa návodu na obale. Varte ju v pomere 2,5 dielu vody na 1 diel kvinoy.

Vajcia uvarte natvrdo.

V miske zmiešajte špenát, nakrájajte paradajky a olivový olej.

Hotové vajcia olúpte a spolu s tofu nakrájajte na menšie kocky, tie pridajte do misky k špenátu a ďalším surovinám.

Nakoniec pridajte uvarenú kvinou a podávajte.