Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

❗Doteraz sme sa volali Jeme zdravo, teraz sme Mandimu.

Meníme názov aj vzhľad, no v jadre zostávame rovnakí, ako nás poznáte. Stále pre vás tvoríme vysoko kvalitné výživové doplnky bez zbytočnej chémie.

Viac o Mandimu

Kuracie rezne v kukuričnej strúhanke s parmezánom

Kuracie rezne v kukuričnej strúhanke s parmezánom

28 min 18 min Jednoduché 3 porcie

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

390 kcal 42g bielkovín 11g tukov 26g sacharidov

Suroviny

kuracie-maso, kukuricna-muka, parmezan, grecky-jogurt, olivovy-olej, stava-z-citrona, med, salatove-listy, sol, cierne-korenie

Postup prípravy

Rúru vyhrejte na 200 – 210 °C a plech vysteľte papierom na pečenie.

Kuracie prsia umyte, osušte, očistite, osoľte a okoreňte.

Pripravte si 2 hlboké taniere. Do jedného nasypte kukuričnú strúhanku so strúhaným parmezánom, do druhého vložte grécky jogurt. Kuracie prsia obaľte najprv v jogurte, potom v kukuričnej strúhanke s parmezánom. Obalené prsia položte na pripravený plech a v rúre vyhriatej na 200 – 210 °C pečte 16 – 18 minút.

Kým sa mäso upečie, pripravte si dresing na šalát. V menšej miske zmiešajte olivový olej, citrónovú šťavu a med. Dôkladne premiešajte a potom zmiešajte so šalátovými listami.

Hotové kuracie rezne rozdeľte do 3 tanierov a každú porciu podávajte s pripraveným šalátom.

TIP

Hotové rezne nakrájajte na plátky, podľa chuti pokvapkajte olivovým olejom alebo gréckym jogurtom a posypte najemno nasekanou hladkolistou petržlenovou vňaťou. Namiesto šalátu vyskúšajte ako prílohu dusenú alebo pečenú zeleninu, či zemiakovú kašu.