Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Kuracie ražniči so slivkami

Kuracie ražniči so slivkami

45 min 30 min Jednoduché 2 porcie

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

609 kcal 35g bielkovín 30g tukov 47g sacharidov

Suroviny

kuracie-maso, paprika-korenie, slivky, olivovy-olej, citron, zemiak, maslo, smotana, sol, cierne-korenie

Postup prípravy

Kuracie mäso očistíme, nakrájame na kúsky, osolíme a zmiešame s mletou paprikou.

Slivky vykôstkujeme a nakrájame na štvrtiny.

Na ihlu striedavo napichujeme kuracie mäso a slivky.

Hotové ražniči polejeme olivovým olejom a citrónovou šťavou.

Ražniči opečieme zo všetkých strán na panvici alebo na grile.

Ryžu uvaríme podľa návodu na obale a podávame s ražniči.