Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Jačmenná kaša s makom a jablkami

Jačmenná kaša s makom a jablkami

10 min 0 min Jednoduché 1 porcie

Jačmenné vločky od najčastejšie používaných ovsených trochu líšia, no prínosom pre naše zdravie im zdarne konkurujú. V jačmennej kaši s makom a jablkami si na nich pochutnáte v ich najlepšej úprave.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

362 kcal 9g bielkovín 6g tukov 68g sacharidov

Suroviny

jacmenne-vlocky, jablko, mlieko, datle, mak

Postup prípravy

V miske zmiešajte jačmenné vločky s nastrúhaným jablkom.

Zalejte teplým mliekom (ohrejte ho v mikrovlnnej rúre alebo v hrnci na sporáku).

Primiešajte datle nakrájané na menšie kúsky a posypte makom. Ihneď podávajte.