Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Jablkové čipsy so škoricou

Jablkové čipsy so škoricou

190 min 180 min Jednoduché 4 porcie

Snoríte v komore a rozmýšľate, či si dať čipsy alebo radšej niečo sladké, popritom vás však kvária výčitky? Tak presne na takéto momenty je ideálny recept na jablkové čipsy.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

111 kcal 1g bielkovín 0g tukov 23g sacharidov

Suroviny

skorica, trstinovy-cukor, jablko

Postup prípravy

Rúru vyhrejte na 100 °C. Pripravte si plech a vyložte ho papierom na pečenie.

Cukor a škoricu zmiešajte.

Jablká nakrájajte na tenké plátky a obaľte v zmesi cukru a škorice.

Obalené jablká dajte na plech a pečte 2 – 3 hodiny pri teplote 90 – 100 °C. Čas pečenia môžete upraviť podľa toho, či sú jablká dostatočne prepečené a chrumkavé.