Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Fazuľová nátierka

Fazuľová nátierka

100 min 90 min Stredná 6 porcie

Vždy sa vyplatí mať v chladničke obľúbenú nátierku, pretože vás môže zachrániť pri hľadaní ľahkej večere alebo desiaty. Aj keď medzi nimi máte určite svojho favorita, verte, že za vyskúšanie stojí aj táto fazuľová s vôňou byliniek.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

1395 kcal 64g bielkovín 47g tukov 179g sacharidov

Suroviny

biela-fazula, oregano, olivovy-olej, tamari-omacka, medvedi-cesnak, cesnak, sol, paradajky, ovsene-vlocky

Postup prípravy

Fazuľu dajte do hrnca, zalejte približne 1 litrom vody a varte 1,5 hodiny. Voda sa rýchlo vstrebáva a odparuje, preto fazuľu pri varení kontrolujte a podľa potreby prilievajte vodu.

Fazuľu sceďte, ale vodu si ešte nechajte, nevylievajte ju.

Fazuľu aj s ostatnými ingredienciami vložte do mixéra a podľa potreby pridávajte vodu, ktorú ste si nechali, až kým nevznikne požadovaná konzistencia.