Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

❗Doteraz sme sa volali Jeme zdravo, teraz sme Mandimu.

Meníme názov aj vzhľad, no v jadre zostávame rovnakí, ako nás poznáte. Stále pre vás tvoríme vysoko kvalitné výživové doplnky bez zbytočnej chémie.

Viac o Mandimu

Domáci smotanový syr

Domáci smotanový syr

720 min 0 min Jednoduché 1 porcie

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

694 kcal 27g bielkovín 49g tukov 36g sacharidov

Suroviny

sojova-smotana, biely-jogurt, pazitka, cierne-korenie

Postup prípravy

Vezmeme väčšiu misu, na ktorú položíme sito.

Sito vystelieme čistou utierkou a naplníme jogurtom zmiešaným so smotanou. Necháme pri izbovej teplote do druhého dňa odležať. Prebytočná voda odkvapká a zostane nám čistý smotanový syr.

Dôležitá informácia pre ďalšie recepty: z uvedeného množstva si urobíme cca 450 g smotanového syra.

TIP

Smotanový syr môžete použiť aj do kakaového dezertu a vajíčkovej nátierky z našej kuchárky. Výborný je aj s chlebom, plátkami uhorky a posypaný žeruchou