Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Cuketové vafle s parmezánom

Cuketové vafle s parmezánom

15 min 5 min Jednoduché 4 kusy

Prepadli ste vafliam ako my? Skúšame ich znova a znova a zakaždým inak. Tieto vafle máme radi pre ich mäkkosť a skutočnosť, že nie sú len z múky.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

159 kcal 8g bielkovín 5g tukov 21g sacharidov

Suroviny

cuketa, vajce, sojove-mlieko, parmezan, spaldova-muka, sol, cierne-korenie

Postup prípravy

Nastrúhanú cuketu osoľte a nechajte 10 minút odstáť, aby pustila prebytočnú vodu.

Potom ju rukami vyžmýkajte, preložte do misky a pridajte vajcia, mlieko, parmezán, špaldovú múku, soľ a čierne korenie.

Ingrediencie premiešajte a vzniknuté cesto nalievajte do vaflovača a pečte cca 4 minúty, závisí to od typu vafľovača.

Podávajte so strateným vajcom alebo šunkou.