Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Celozrnné cestoviny s avokádovou omáčkou

Celozrnné cestoviny s avokádovou omáčkou

25 min 15 min Jednoduché 4 porcie

Máme pre vás ďalšiu inšpiráciu na zdravé varenie. Dnešný recept zaujme hlavne milovníkov avokáda.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

433 kcal 18g bielkovín 20g tukov 43g sacharidov

Suroviny

celozrnne-cestoviny, parmezan, avokado, cesnak, olivovy-olej, sojove-mlieko, sol

Postup prípravy

Cestoviny uvarte podľa návodu na obale a potom ich sceďte.

Približne ½ parmezánu si odložte na podávanie, zvyšok parmezánu spolu s ostatnými surovinami rozmixujte.

Pripravte si nepriľnavú panvicu a rozohrejte ju. Potom na ňu nalejte rozmixovanú zmes a nechajte cca 5 minút prehriať na miernom plameni.

Do omáčky vložte scedené cestoviny a premiešajte.

Hotovú zmes posypte parmezánom a podávajte.

TIP

Hotové jedlo môžete ozdobiť aj lyžicou lúpaných tekvicových semienok a niekoľkými lístkami bazalky.