Počas chladnejších rán nám dobre padnú teplé raňajky. Dnešný recept je vhodný najmä pre milovníkov čokolády, ktorí si ňou chcú spríjemniť deň hneď od rána. Ako „čerešničku na torte“ odporúčame sušené plody goji. Pri servírovaní kašu nielen krásne ozdobia, ale dodajú ešte extra porciu energie, vitamínov a minerálov.

Bulgurová kaša s kakaovými bôbmi a goji
30 min
15 min
Jednoduché
2 porcie
Recept
Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus
405 kcal
12g bielkovín
11g tukov
57g sacharidov
Suroviny
- 100 g bulguru (v suchom stave)
- 2 lyžičky kakaa holandského typu
- 2 lyžičky medu
- 450 ml mandľového mlieka (môžete nahradiť iným rastlinným alebo kravským)
- 20 g drvených nepražených kakaových bôbov (možno vynechať)
- 20 g goji