Jeme zdravo sa mení na Mandimu Viac o Mandimu

Bulgurová kaša s kakaovými bôbmi a goji

Bulgurová kaša s kakaovými bôbmi a goji

30 min 15 min Jednoduché 2 porcie

Počas chladnejších rán nám dobre padnú teplé raňajky. Dnešný recept je vhodný najmä pre milovníkov čokolády, ktorí si ňou chcú spríjemniť deň hneď od rána. Ako „čerešničku na torte“ odporúčame sušené plody goji. Pri servírovaní kašu nielen krásne ozdobia, ale dodajú ešte extra porciu energie, vitamínov a minerálov.

Recept

Pridať k obľúbeným

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

405 kcal 12g bielkovín 11g tukov 57g sacharidov

Suroviny

bulgur, holandske-kakao, med, mandlove-mlieko, kakaove-boby, goji

Postup prípravy

Bulgur, kakao, med a mandľové mlieko dajte do hrnca. Zamiešajte a priveďte do varu.

Kašu varte na strednom stupni za stáleho miešania 12 – 15 minút (ak sa kaša prichytáva, podlejte troškou vody).

Hrniec priklopte pokrievkou a nechajte ešte 10 minút odstáť.

Rozdeľte na 2 porcie, každú posypte kakaovými bôbmi, goji a podávajte.