Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Všetko, čo máte radi, zostáva rovnaké – len prechádzame na nový spôsob starostlivosti, ktorý spája vnútornú pohodu, vonkajšiu krásu a naplnený život.

Zmes na hrianky

Nátierky

Zmes na hrianky

63 min 63 min 48 min 48 min Stredná Stredná 8 porcie 8 porcie

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

213 kcal 11 g bielkovín 9 g tukov 23 g sacharidov

Suroviny

Olivový olej, Cibuľa, Hovädzie, Mrkva, Petržlenová vňať, Červená paprika, Pór, Paradajky, Voda, Cesnak, Celozrnný chlieb, Soľ, Čierne korenie

Postup prípravy

Rúru predhrejeme na 190 °C.

Hovädzie mäso orestujeme na cibuľke a olivovom oleji v hlbšej panvici.

Do panvice pridáme očistenú mrkvu, petržlen, papriku, pór a paradajky a podlejeme 200 ml vody.

Panvicu dáme do rúry a pečieme pod pokrievkou pri teplote 180 – 190 °C cca 45 minút. Zmes necháme vychladnúť a rozmixujeme dohladka.

Nakoniec dochutíme soľou a čiernym korením a pridáme prelisované strúčiky cesnaku.

TIP

Zmes podávajte s nasucho opraženými plátkami celozrnného chleba.