Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Všetko, čo máte radi, zostáva rovnaké – len prechádzame na nový spôsob starostlivosti, ktorý spája vnútornú pohodu, vonkajšiu krásu a naplnený život.

Šalát z kyslej kapusty

Šaláty a prílohy

Šalát z kyslej kapusty

75 min 75 min 0 min 0 min Jednoduché Jednoduché 4 porcie 4 porcie

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

140 kcal 4 g bielkovín 8 g tukov 10 g sacharidov

Suroviny

kapusta, Mrkva, Chren, Sojanéza, Sójový jogurt, Jablčný ocot, Olivový olej, Petržlenová vňať, Soľ, Čierne korenie

Postup prípravy

Kyslú kapusta prepláchnite a nechajte odkvapkať, zvyšnú vodu vyžmýkajte.

Mrkvu a chren nastrúhajte najemno.

Nastrúhané ingrediencie zmiešajte s kapustou, sojanézou, jogurtom, octom, olejom, soľou a korením.

Šalát dajte na hodinu vychladiť do chladničky. Potom ho ozdobte petržlenovou vňaťou a podávajte.

Skladujte v chladničke.

TIP