Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Všetko, čo máte radi, zostáva rovnaké – len prechádzame na nový spôsob starostlivosti, ktorý spája vnútornú pohodu, vonkajšiu krásu a naplnený život.

Pšenový koláč

Zdravé maškrtenie

Pšenový koláč

60 min 60 min 30 min 30 min Jednoduché Jednoduché 6 porcie 6 porcie

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

353 kcal 12 g bielkovín 14 g tukov 44 g sacharidov

Suroviny

Pšeno, Mandľové mlieko, Stévia, Perníkové korenie, Vanilkový extrakt, Banán, Vajce, Vlašské orechy, Kokosový olej

Postup prípravy

Pšeno dajte do väčšej misky, zalejte horúcou vodou a nechajte aspoň 10 minút odstáť. Rúru vyhrejte na 190 °C.

Medzitým v hrnci rozohrejte mandľové mlieko, pridajte stéviu, perníkové korenie a vanilkový extrakt.

Potom pridajte pšeno a varte asi 15 minút.

Nechajte vychladnúť a do zmesi zapracujte roztlačené banány, vajcia, orechy a rozpustený kokosový olej.

Hotovú zmes premiestnite do formy vyloženej papierom na pečenie a pečte 10–15 minút pri teplote 180 – 190 °C.

Nechajte vychladnúť, rozdeľte na 6 – 8 kúskov a podávajte.

TIP