Rúru vyhrejte na 180 °C.
Najprv si pripravte cesto. Vo väčšej mise vareškou dôkladne vymiešajte žĺtky, kokosový cukor a maslo. Následne do misy preosejte obe múky zmiešané s práškom do pečiva a zalejte mliekom.
Rukami všetky ingrediencie dôkladne premiešajte tak, aby sa všetky časti prepojili a nikde nezostal väčší kus masla. Z cesta urobte guľu a dajte ju aspoň na 10 minút do chladničky.
Medzitým si pripravte plnku. Olúpané jablká zbavte jadrovníka a nakrájajte ich na plátky alebo postrúhajte nahrubo. Jablká zmiešajte s kokosovým cukrom, nahrubo nasekanými vlašskými orechmi, mletou škoricou a vanilkovým extraktom. Takto pripravenú plnku zatiaľ nechajte podstáť bokom.
Pripravené cesto vyberte z chladničky a rozdeľte na ⅔ a ⅓. Pripravte si formu (20 cm × 20 cm), a vysteľte ju papierom na pečenie. Väčšiu časť cesta utlačte na dno formy a aj zhruba 2 – 3 cm po bokoch.
Pridajte jablká a rovnomerne ich rozložte na cesto. Vložte do rúry vyhriatej na 170 – 180 °C a pečte 25 – 30 minút.
Z bielkov a štipky soli vyšľahajte tuhý sneh. Po uvedenom čase formu s rezmi vyberte z rúry, nechajte 5 minút vychladnúť a na vychladnutý povrch jabĺk stierkou opatrne navrstvite pripravený sneh.
Na sneh nastrúhajte zvyšnú ⅓ cesta, formu vráťte do rúry a pečte ešte 10 – 12 minút dozlatista.