Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Všetko, čo máte radi, zostáva rovnaké – len prechádzame na nový spôsob starostlivosti, ktorý spája vnútornú pohodu, vonkajšiu krásu a naplnený život.

Cviklová nátierka

Cviklová nátierka

10 min 10 min 0 min 0 min Jednoduché Jednoduché 4 porcie 4 porcie

Nutričné hodnoty na 1 porciu/kus

57 kcal 8 g bielkovín 1 g tukov 6 g sacharidov

Suroviny

Červená repa, Chren, Tvaroh, Soľ, Čierne korenie

Postup prípravy

Chren nastrúhajte najemno a spolu s predvarenou cviklou ho rozmixujte na jemné pyré. Cviklové pyré zmiešajte s tvarohom a dochuťte soľou a korením.

*Chren dodá nátierke šmrnc. Uvedené množstvo chrenu preto berte ako orientačné – závisí od jeho čerstvosti. Do nátierky ho pridávajte radšej postupne.

TIP

Nátierku sme podávali na kváskovom chlebe s lístkami poľníčka a cviklovými klíčkami.

TIP testerov: Hotovú nátierku pokvapkajte balzamikom a troškou olivového oleja a ozdobte rukolou.