Jeme zdravo sa mení na Mandimu 🩵

Všetko, čo máte radi, zostáva rovnaké – len prechádzame na nový spôsob starostlivosti, ktorý spája vnútornú pohodu, vonkajšiu krásu a naplnený život.

Lekvár bez cukru

Lekvár bez cukru

Vypestovali ste na záhrade toľko jahôd, že neviete, čo s nimi? Namiesto toho, aby ste ich museli rýchlo zjesť, než splesnivejú, pripravte si jahodový džem, ktorý vám na zimu uskladní vitamíny. Pamätáte si, ako bol džem vždy taký sladký? Cukor môžete nahradiť iným sladidlom, napríklad stéviou. Ale pozor, cukor je prírodná konzervačná látka, takže ak postupujete podľa nášho receptu na domáci jahodový džem bez cukru, pridajte do hrnca agar, ktorý džem nielen zahustí, ale aj zakonzervuje.